Peggy Franssen

Peggy Franssen

Peggy Franssen is in 1996 afgestudeerd aan de Universiteit van Maastricht en is sinds 1999 advocaat. Zij begon haar carrière als advocaat bij Everaert Advocaten met als specialisatie: het immigratierecht. Op 1 december 2013 heeft zij Franssen Advocaten opgericht, een niche kantoor dat uitsluitend gespecialiseerd is op het gebied van immigratierecht en (internationaal) familierecht.

Momenteel houdt zij zich vrijwel uitsluitend bezig met het personen- en familierecht, met een sterke focus op internationale zaken. Zij is zeer gespecialiseerd op het gebied van internationale echtscheidingen, afstammingszaken en adopties. Haar clientèle bestaat voornamelijk uit expats die in Nederland wonen of paren met verschillende nationaliteiten die te maken hebben met kwesties op het gebied van het familierecht en het immigratierecht. Vanwege haar jarenlange ervaring met internationale zaken is zij goed in staat om de kans van slagen in te schatten en u deskundig en adequaat te begeleiden.

Peggy Franssen is ​advocaat en lid van de vFAS (vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators) en heeft de vFAS-specialisatieopleiding Internationaal Privaatrecht (IPR) met succes afgerond.

Naast advocaat is Peggy ook scheidingsmediator en bemiddelt zij partijen bij hun scheiding, waarbij de voertaal Nederlands of Engels kan zijn. Peggy begeleidt ook cliënten op afstand, die meestal niet in Nederland wonen en maakt daarbij gebruik van Skype of Zoom.

logo-vfas

E-mail: franssen@franssenadvocaten.nl
LinkedIn: Peggy Franssen

Read this page in English